måndag, augusti 23

VedförvaringMakens helg syssla....vedförvaring!!! Sa jag inte att han börjar förvandlas till Ernst! He he!!! En liten hjälpreda fick han med på köpet också. Som dessutom gärna vill vara med på kort.Och titta här vad jag hittade undanstökad i en skrubb här hemma... en gammal soffkudde som vi fått efter makens farmor och farfar för flera år sedan. Jag som tänkt köpa en längre madrass till soffan nått tag! Hade helt totalt glömt bort den :) /Kram Bettan.

2 kommentarer:

  1. Åh vad snyggt det var!! Vad påhittiga och duktiga ni är! :)

    När du skriver ett inlägg så finns det ju ett verktygsfält där du kan ändra textfärg, storlek, stil osv och där finns det ett verktyg som heter "Länk". Du kan markera det ord du vill länka (t.ex. bland mormors gömmor) och sedan kommer det upp en ruta där du skriver i adressen (i det här fallet din bloggadress). Hoppas min beskrivning duger! hehe, att förklara är nog inte min starka sida. ;) Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Bettan sängaveln och vedförvaringen blev väldans bra. Ni har verkligen jobbat på bra i helgen :)och kuddarna i sängen matchade perfekt till den nya sänggaveln snyggt och farmors kudde var ju smart.Tyget på kudden börjar ju bli eftertraktat igen. kram

    SvaraRadera