lördag, februari 4

Lite manligt

Mitt nya projekt är kuddar av lite manligt utseende! :))) Våga släpp in mannen i ditt liv! Ha ha!!! Bilderna har jag letat upp från nätet och skrivit ut på ett särskilt fototextilpapper och sedan stykit upp på textil som jag hamstrat på hemma. Sedan blev det lite hopkok av jeans och tyg från stoff och stil (gammalt). I bland kommer man på saker man vill ha men som inte finns i handeln och det var precis så detta projekt gick till! Det gäller bara att inte vara så bekväm av sig! Ha ha!!! ;) Nu blir det till att dyka in i makens garderob för att kanske hitta någon skjorta att få hugga in på!!! För det här var nog inte det sista jag gjort! Det var sååå skoj!!!! Så fler ideèr på kuddar kommer nog! ;) Tjejer det är hög tid att få låta männen synas i er inredning eller hur?!!!

Kram Bettan

2 kommentarer:

  1. Tack snälla bettan .. blir glad ända in i själen ♥ vilka fina kuddar och på tiden att mannen får lite omtanke här i bloggmaffian ;) kanon snygga
    ha en skön vecka
    kram pia

    SvaraRadera
  2. Kuddarna blev ju riktigt fina! Du är verkligen påhittig du.Kul med lite manligare inredning med! :) Hälsa broder och kram på er!

    SvaraRadera