söndag, maj 27

Matstafetten


Roligare kväll får man leta efter!!! :) Åter igen hamnade vår lott på förrätt så det stod härliga till! Så i år slog vi till med att göra Axmarröra (Skaldjur m.m) på dillfoccacia. Har som sagt turen att ha en lillebror som jobbat på "Axmarbrygga" och som kunde rycka in med ett litet ingrediens meddelade där ;) Tackar tackar! :)) Så himla roligt och spännande när till och med släktingar kan dyka upp på detta evenemang!... För det var precis vad som hände denna kväll !!! Ha ha! :) Och att få träffa några av mina bloggläsare är ju bara så fantastisk kul!!! :))) Vilka härliga människor det finns! Denna kväll döper jag härmed till Euphoria!!! Härligt Loreen min favotjej!!! :) Och tack alla ni som var med denna härliga kväll!!! :)

Kram Bettan

8 kommentarer:

 1. Ja vilken galet rolig kväll vi fick =) Å go mat a =)
  Frågan är hur de gick för Emma ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Ja hur gick det för Emma!?!! Helt galet skoj om inte annat! ;) Man hoppas ju på en liten fortsättning där... =) =)
   Tack underbara ni för allt! =)

   Kram Bettan

   Radera
 2. jojo, man har ju varit med och fostrat Emma till viss del ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahaa! Det är alltså därför hon är så underbar! Klart som tusan det är så!! =) =)

   Kram Bettan

   Radera
 3. Såå Himla skojig kväll!
  Å kul å få se ert Hem "live":)
  Tack för en härlig stund å mkt god förrätt:)
  Kram Annalena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annalena för en mycket trevlig stund med er! =) Tänk vi skulle nog ha åkt med er istället! För fy tusan vad jag har ont i rumpan av allt cyklande! Ha ha!!! ;) Är huvudet dumt får kroppen lida! =)

   Kram Bettan

   Radera
 4. Hej på dej! Har sökt med ljus o lykta efter info om ingredienserna i axmarröra men utan resultat :-( den är ju bara himmelsk!!! Kan du möjligtvis viska lite i mitt öra eller min email?
  Mvh en gottegris från Dalarna /Anki ankispost63@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Skulle jättegärna vilja ha receptet på axmarröra! ��

  Linneanorling@live.se

  SvaraRadera