söndag, juni 17

Sommar Sverige

Idag på förmiddagen vaknade vi som vanligt till ett gråmulet hälsingland!!! Så vi bestämde oss för att överraskande ta med Max på buspallatset! Och vad händer inte då!!! Jo solen tittar fram och det blev riktigt varmt! Ja ibland kan till och med ett under ske! För nu börjar Bettans semester! Ha ha!!! ;)
Kolla in Max nya sommarlinne! Kärlek vid första ögonkastet! :) Från Åhlens. Tänk att få åka runt i sommar Sverige med en riktig sådan gammal W Buss! :))
I morgon blir det nog lite trädgårdsarbete och försöka ta bort ogräset som övertar allt! Max passade på att plocka lite blommor till sin mamma nu när man till och med kunde ta sig ut utan att det regnar! Kan slå vad om att det regnat mest av allt här i Edsbyn! Till och med så mycket att det numera finns svimmingpoolar hos samtliga i denna kommun! Kanske rent av så mycket att det sällan behövs byggas något badhus hos oss! Eller så kommer det bli så varmt snart att det blir torka i flera veckor!!! ;) Ja det tror faktiskt jag, att så blir nog fallet! :)) Håll nu tummarna på att sommaren kommer för att stanna! ;)

Kram Bettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar