söndag, januari 27

Familjehelg


När mamman i huset skulle ta och fira sin dag så valde hon att tillbringa den med några nära och kära! ;) Närmare bestämt i Gävle där hon råkar ha två av sina bröder! Mycket praktiskt att under en helg både få fantastiskt god Italiensk mat från lillebrors restaurang "Bakfickan" och härligt umgänge med den andra och hela hans familj "Paulsen". Helgen har gått i tävlingstema kan man säga!! Lillebror 1 började redan på fredagskväll med att slänga ihop en sisodär 250 pizzor på jobbet!! På lördag var det pulk race så det slog härliga till! Medan kvällen började med bowling i tv-rummet och som pågick låååångt in på natten eftersom svägerskan och jag vägrade ge upp om en vinst!!! ha ha! ;) Skam den som ger sig!! :)) Söndagen blev det meeer av pulkabacken så att snön yrde och kröp in under kläderna! ;) Japp så gick det till när tävlingsandan satte in på oss alla! Ha ha! :)
Även om helgen bestått av allt detta tävlande har vi nu även njutit av lite ledigt med badhus för killarna och shopping för tjejerna! ;) Fika pauser och som sagt massor av god mat har det blivit gott om! :))

Natti natti från en glad och nöjd!
Bettan


1 kommentar:

  1. Låter som en helg fullspäckad med härlig familjegemenskap :). En sån där helg som barnen kommer att minnas länge! Önskar dig grattis, en skön kväll och en fin ny vecka.

    Kram från Maria

    SvaraRadera