måndag, januari 14

Helgen
 Har vi tillbringat i Ljusdal hos makens syster och familj :) . Har kollat igenom en hel del foton och filmer med minnen! För är det något dem är duktiga på är det just att föreviga sådant!!! Hur roligt som helst!! :) Så mycket man glömt att man gjort dessutom!!! Ha ha! ;)
Självklart tog vi en mysig fikatur till svägerskans jobb också...Ljustorget! Vilket skojigt ställe... ni kan mån tro att Max blev helt kär i dödskalleljus och stubbar som i hans skylandervärld ( TV-spel) ! Mycket roligare än mammas tråkigt vita, raka!! Ha ha! ;) Och vilket fika sen!!! Kan lova att Max hamnat i himmelriket just då!!! Hade han fått bestämma hade han nog suttit där än idag! Ha ha! :)  Mums!!! Kan varmt rekomondera denna fina byggnad för ett litet besök! ;)

Kram Bettan


3 kommentarer:

 1. Tack för en trevlig och mysig helg! :) och tack för den fina vår muggen! Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång ni dyker upp här! :)Kram på er och ha en bra arbetsvecka.

  SvaraRadera
 2. Vicket coolt ställe! Ännu ett bevis för att det bara är fantasin som sätter gränserna :). Ha en härlig vecka!

  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 3. Vilket festligt ställe, så mycket roliga ljus!
  Och fika, ja det kan man väl aldrig få för mycket av ;-) Eller jo, det visar ju sig till bikinisäsongne, hihi. Apropå det måste jag nog ta och klicka hem en så jag har nån mer till resan, snaaaaaart åker vi ju!!!!!!!!
  Må gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera