tisdag, januari 22

Svar på frågor!


En del frågor har dykt upp kring vårt kök! :) Och här kommer svaren...
Mellanstolparna är uppbyggda av vanliga trästommar som kökstillverkarna så snällt lät sig göra och som jag själv sedan målade med en sandfärg innan allt sattes på plats! Bara att bättra på med lite färg när allt börjar se lite smutsigt ut!! ;)

 Köksluckorna har en av ortens kökstillverkare "Alfta köket" hjälpt till att snirkla till! En mycket nöjd Bettan blev resultatet!!! ;) Inte alls svåra att göra ren heller! :)


 Kylskåpet kommer från "gorenje" och är en billigare variant än Smegs!! Tipseletips!! Även kallad min andra kärlek då näst efter Maken och sonen då vill säga!;) Och nu tätt efter kommer en viss kaffemaskin från Nesspresso också förstårs! Så just nu finns det massor av kärlek här hemma ska ni veta!! ha ha! ;)
Färgen på väggarna är faktiskt en tapet! En gammal boråstapet som jag just för tillfället inte hittar ngt. nummer på! Så det får jag återkomma om..Golvet är ett laminatgolv från Pergo med namn: Furu grå  Artikelnr: 70201-0102. Ett lättstädat golv som vi tänkt fortsätta att lägga in i hall vid vår nästa renoveringsanhallt som går som sagt mot hallen! ;)


Och så var det här med den älskade drivvedsbetsen från "Jotun"  Lady interiör  kulörkod: 9041 Kulörnamn: Drivved. Färgen som just nu finns på hyllorna både i skafferiet och utanför.Och här har vi slutligen inspirationen som fick tankarna att gå igång!! En liten bild från Tricia Guilds lantkök i Toscana :))) Älskar det!!!

Japp det var det! Har jag glömt nått?!! Annars bara fråga på! ;)

Ha en fin tisdag... nu mot jobbet för att trolla med lite blommor! :)
Kram Bettan

6 kommentarer:

 1. Bara så himla fint kök ni har .Ja det var riktigt läckert .Ha en skön tisdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Tack, tack :). Den där betsen ska jag skaffa hem. Köksrenovering på G! Ha en bra dag bland blomstren :).

  Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Ja du, ert kök går inte av för hackor det:)

  Härligt att sonen är bättre!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Super fint! I helgen blir det en serietidningsvägg här hemma oxå =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad roligt! Tycker jag absolut du ska göra! ;)

   Har du någon blogg? Kommer nämligen inte vidare till dig!!

   Kraaam och tack! :)
   Bettan

   Radera