söndag, februari 24

Pyssel, pyssel på väggen där...

Säg mig vad som varmast om hjärtat är!! :)) Ha ha!!
Här hemma är verkligen söndagarna heliga numer! Att bara ta det lugnt och kanske andas lite frisk luft i det härliga vår/vintervädret, pyssla en stund, läsa en eller två tidningar, ta en och en annan kaffe är guldvärt! Heligt som sagt! Löööövli! :))

Jag har fått en sååå fin utmärkelse den här veckan! :)) Mer om det tar vi i morgon...
Kram Bettan

4 kommentarer:

 1. Att bara få och kunna göra det som man har lust till är verkligen en rikedom:)! Låter som om du haft (och har) en riktigt avkopplande söndag. Det är du väl värd :)! Ska bli spännande att läsa om din utmärkelse!! Grattis!

  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 2. wow vilken härligt kreativt rum....så härligt med lugna söndagar..vi har försökt att föra in detta...en dag i veckan ska vara såååå....men vi bryter det varje gång....men nästa vecka så kanske...i allafall ditt rum var sååå underbart...ha en fin vecka kram från Maja

  SvaraRadera
 3. Låter heeeeeeeelt underbart!!!
  Själv har jag rensat tösen srum som en liten tok… Oj, vad S-K-I-T den tösen kan samla på sig… Men nu är det mindre skit och jag lovar att hon saknar inget;-)
  Tack för din fina kommentar… Nu har jag allt lite ångest att jag måste gå till jobbet imorgon, känns så där.
  Det handlade om en kurs jag ville gå, och några kollegor med mig. Han ifrågasatte varför dt inte hade kommit något ur den förra året, men som jag sa att det är ju faktist chefens ansvar, eller den funktionsansvariges.. Vi skickade ju in våra tankar på förbättringsarbete, men vad gjorde de med dem?? Sen sa han att han ville ju inte skicka oss om vi bara skulle gå och shoppa istället?"?!!!!
  Jag tappade hakan kan jag säga… Och sen ledsen, är det vad min chef tror om mig och mina kollegor???? Väldigt motiverande och entusiasmerande eller hur?!???…
  Nähä, snart dax att sova om man ska orka upp imorgon..
  Kram på dig!!!!

  SvaraRadera
 4. What a cute crochet star in the foreground!

  SvaraRadera