söndag, februari 3

Soft söndag
Söndag betyder VILA! :) Efter att ha suttit ute i solen, grillat lite korv bland annat har vi nu förflyttat oss in i stugvärmen. Maken framför bandy på tv:n och jag med en tidning, medan Max yrar om kring och mest stökar till! Precis som en helt vanlig söndag kan se ut hemma hos oss! Ha ha! ;)

Hoppas ni haft en lika härlig vinterdag som oss! ;)
Kram Bettan

3 kommentarer:

 1. Wow vilket härligt bord!!! Ha en trevlig kväll. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt skön söndag!!
  Här har vi inte hunnit med att njuta av solen för jag har rännt upp och ner och packat väskor. imorgon bitti åker vi till Sth och på tisdag morgon lyfter vi mot paradiset Kap Verde!!!! Så om det blir lite tyst från mig vet du varför. Jag vill inte skriva på bloggen att vi ska vara borta, men har lagt in lite inlägg redan nu. Nästa vecka blir det recept på hela slanten;-)
  Jag har faktiskt den boken med, Smultrongården, ljuvlig bok med fina bilder och en go bloggkompis Sofi, Sofis Husdrömmar, är med i den boken faktiskt:))
  Så nu önskar jag dig en fantastisk vevka så hörs vi i vecka 7 igen;-)
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Så snyggt bord ni har! En gammal snickarbänk, eller hur? Det hade far gillat, som är gammal snickare :). Här har solen lyst nästan hela dan, jag har haft öppet i butiken och nu väntar en liten överraskning hos mig :). Jag önskar dig en riktigt skön kväll och en härlig ny vecka (vad fort de går, de där veckorna!! Det är inte klokt!).

  Kramar från Maria

  SvaraRadera