fredag, april 12

Fredagsnöje!Du lilla frö...  du ska växa och bli grön!!! :) Vem blir inte sugen på att hugga in efter att ha besökt trädgårdscentret!!? Shit pommes frites! Det var det som fattades... lite inspiration och man är igång igen! Wow, så härligt med energi igen!!!!! ;)

Önskar er en skön helg!
Kram Bettan

6 kommentarer:

 1. Vad härligt med lite inspiration nu i dessa sjukdomstider. Det behöver man verkligen. Här hemma gror de så in i bomben och dags att sätta om igen.

  Kram Teres

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk, jag slapp inte undan... (hade tänkt strunta i det i år) men när Max fick se melonfrön och pumpor! Då slapp jag inte längre! ha ha! ;)
   Vilken tur att det är roligt i:afall!

   Kram Bettan

   Radera
 2. Å, så gött att inspirationen har återvänt :)! Härliga bilder, som vanligt på den här bloggen! Jag önskar dig en riktigt fin helg.

  Kramis från Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack vännen! :))

   Kram Bettan

   Radera
 3. Ursnygga drivhus! men hur gör du sen..hm..låter dem växa igenom hålet?? :)
  kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst blev dem fin! :) Nja vet inte det, men såg den fantastiska iden hos "Blomsterverkstad" förra året och bara måste testa! ;) Är nog bra om man till en början behåller korkarna på och får upp fukten inunder! Själv tänkte jag ta och dekorera dem också...förstås! Kanske redan under dan ;) Ett litet annorlunda sätt att återvinna sina pet-flaskor också :))

   Kram Bettan

   Radera