söndag, juni 2

Bästa medicinen

När livet känns extra tungt och man får en sån där känsla av att förtroendet till det är ett minne blott! Då är nog bästa medicinen: Att stanna upp och bara umgås med dem man håller mest av!! I stugan får man alltid ny energi och nyladdat batteri ska ni se! ;) Kan behövas för kommande jobb/studentveckor också förstås!!

Tack snälla ni för alla gulliga kommentarer!!! :)) Det värmer ska ni veta! Hoppas snart på att få energi att bygga upp vårt badhus också så att jag kan slänga mig i karet om kvällarna efter jobbet! ;) Har som sagt väldigt sen semester i år!!! Med undantag en vecka i midsommar! Så då lär det bli regn ska ni se! ;) Så har ni möjlighet att byta bort så gör det nu!!! V. 25 Regn!, V. 30,31,32 Regn!! Slår aldrig fel, men regn brukar jag ha!!! he he! ;)

Kram Bettan

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar pion där. Jag brukar säga att det är finaste vädret till dem som har sen semester så vänta ska du få se. Du får det toppen. Enda nackdelen är att det är långt dit

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Fin bukett och mysiga bilder! Hoppas på att även vi ska kunna vara i stugan en del i sommar: Så vi kan njuta och vara tillsammans så mycken vi kan! Hoppas du inte blir helt slut denna kommande veka bara! Så du somnar på momangen på Lördag när vi ses kramiz! :)

  SvaraRadera
 3. O vilka härliga bilder. Semesterkänslorna väller genom kroppen. Snart är det dags. Snart :)! Ha en riktigt skön ny vecka!

  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 4. Å nä, jag ska be till vädergudarna åt dig!!! Vi behöver alla sol nu och L E D I G T!!! Känns som man nallar på reserkraften just nu...
  Skönt att ha ett ställe att åka till och bara vara!
  Sköt om dig vännen!
  Kramar Anna

  SvaraRadera