måndag, augusti 26

Maxad otur!!


Man kan säga som så att oturen fortsätter här hemma!! Veckan som började så bra och som blev sååå jobbig att tårarna sprutade!
Första dagen i skolan gick så bra att killen längtade till skolan på tisdagen! :) Kvällen kom och febern satte i gång!!! Japp då var vi igång igen...
Det var redan före jul som vi upptäckte otäcka knölar på Max hals! Många vänder till doktorn det har blivit!! Feber och feber om vartannat! Sååå många gånger att vi tappat räkningen för länge sen! Att dessa knölar ej försvunnit sen dess gjorde oss extra oroliga. Man sa hela tiden att detta är så vanligt! Men till och med denna gång tyckte till och med doktorn att detta har gått för långt!!! Inte en dag för tidigt tycker vi! ;) Feber sen i tisdags är INTE okej!!! Så idag äntligen åker vi till det stoooora sjukhuset i Glada Huddik för en utredning! Och att vi idag vaknade till en gladare och feberfri kille är så himla sköööönt!!!! Han äter till och med nått! :))
Att detta inte var allt som hände den där veckan gör oss också helt mör idag! Svärfar drog till med blodförgiftning för han tyckte att cancer var på tok för lite eller nått?!!! Och så ringde maken hem på fredagen från jobbet och skrämde halv ihjäl mig och sa att han låg på lärkarstationen för att han skadat sig på jobbet!!! Där nån stans höll jag nog på att bryta ihop fullständigt kan jag säga! Hur kan man skära upp ett jack på benet från en spik på en lastpall!?!! Ni kan månntro att lastpallar kommer aldrig på frågan mer i detta hem efter detta! Ha ha! ;)  Några stygn och en stelkrampssruta senare...

Nu hoppas vi att denna vecka vänder till något gott!
Kram på er alla!
/Bettan

2 kommentarer:

 1. Men oj...kramar i massor! Hoppas ni fått eran dos nu, så det räcker och blir över för ett tag.
  Fint ni har i köket.
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 2. Ojojoj! Eländet måste väl ta slut nån gång?! Sänder massor av kramar till er i cybern och hoppas alla återfår hälsa och krafter.

  Kramar från Maria

  SvaraRadera