måndag, oktober 7

Det tar sig...
Och även här hade jag det lite svårt att låta bli kopparfärgen ;) Gifter sig fint med dem jordnära tonerna liksom! :) Nu väntar vi bara på skrivbordet som maken ska knåpa ihop så att lamporna kan få flytta upp. Enkelt och toksnyggt ska det bli!!! ;)

Nu ska jag skynda mig att få i goskrutten lite medicin så att han ska klara natten bättre än föregående! Våran tappra, duktiga älskling :) Borde förhoppningsvis vända till det bättre nu. Andra till tredje dagen kunde vara värst, är det sagt. Så det tror vi stenhårt på!! ;) Nu kan det bara bli bättre... :))

Kram Bettan


2 kommentarer:

 1. Hej på dig min kära bloggvän! Jag hoppas att allt är bra med er. Dock förstod jag det som om Max är sjuk, eller? Hemma är båda barnen sjuka (feber, förkylning, öronont och hosta). Men båda börjar bli bättre, skönt för jag har knappt sovit på en vecka:( På natten är det tydligen bara mamma som gäller;)

  Så fint det ser ut att bli i Max rum. Jag håller ju själv på med barnens rum som håller på att bli "klara". Extra nöjd är jag med just Livios skrivbordsplats. Tänker snart visa hela den på bloggen! Färgerna är blandade men rost, svart, blått, zink, vitt och brunt dominerar!

  Ha en finfin tisdag,

  många kramar Johanna

  SvaraRadera
 2. Va fint han får det killen:-)
  Ja, det blir bättre! :-) Kan han äta något? Tyra åt typ nudlar och obscena mängder glas. Vi gjorde även glass av allt möjligt som hon ville frysa in:)
  Sköt om er!
  Kram Anna

  SvaraRadera