måndag, december 16

FamiljenJust nu går vi igenom något jobbigt!... därav det lilla bloggavbrottet. Även inspirationen känns därefter som bortblåst! Lite som att julen känns lite meningslös... hur som helst är ju det viktigaste är att få vara tillsammans med dem man håller mest kär! Eller hur? ;) Känner att just nu får familjen först och främst stå i fokus på grund av omständigheterna. Hoppas att ni alla tar hand om varann och får en riktigt härlig jul!! Och så hoppas vi snart inspirationen kommer åter!!! ;) Visar er idag vårt härligt glada minne av granen! Har ni sett en smalare gran nånsin!? Hur som helst ett glatt minne i skogen den där söndagen för några veckor sedan! :)

Kram till er alla! Och tack till er alla som så flitigt tittar in! :)
Bettan

6 kommentarer:

 1. Tänker på er! Vet att ni är i Trygga Händer.
  Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Lilla sötaste raraste Bettan med familj....skickar många varma kramar och tänker på Er !!!!
  Önskar er en så god jul som det går trots det ni går igenom just nu.

  Kramen från mej

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Låter inte bra det här.... Söta fina du. Vet inte vad som händer, men förstår att det är något tråkigt och vet att ni drabbats av mycket tråkigheter i år.
  Vill bara skicka de varmaste styrkekramarna till dig och din familj.
  Va rädda om er och så hoppas jag att ni kan mysa tillsammansunder julen.
  Tänker på dig!
  God Jul och varma kramar,
  Anna

  SvaraRadera
 4. Hej finaste!!! Tänker på dig och din familj och skickar många styrkekramar till ER, och det viktigaste är absolut att vara tillsammans med nära o kära...Störstaste kramen från Maja

  SvaraRadera
 5. Familjen går alltid först, ta hand om varandra!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Tassar in för att önska dig och familjen en god fortsättning på helgerna. Hoppas ni haft en fin julafton med mycket värme och gemenskap.

  Kramar ~Maria

  SvaraRadera