söndag, september 29

Budskap

Jag säger er detta: Ni kommer alla att vakna.
Jag har inte planerat att vissa av er ska vakna och andra inte. Vad skulle vara bra med det? Vad skulle det vara för mening?
Jag lovar er detta, mina barn: Ni kommer ALLA ATT VAKNA.
Det ingår i själva evolutionsprocessen att ni kommer att vakna. Det ingår i själva Livsprocessen.
Livet är en uppvakningsprocess. Det är en blivande process. Det är processen att veta att man blivit vad man alltid har varit. Det är processen att återförena det åtskiljbara.
Och det handlar inte om att faktiskt återförena, utan om att helt enkelt återigen veta att det aldrig har funnits någon separation.

Alla har förmågan att förmedla det här budskapet om försoning och enhet. Ni har alla tillgång till de sätt att kommunicera som ni någonsin kommer behöva.
Ditt budskap är ditt liv, som du lever det. Din gåva är ditt gudomliga själv, som du visar det för andra. Tillåt dig bara att uttrycka ditt själv på ditt eget unika sätt.
Håll inte tillbaka något. Var inte rädd för att misslyckas och spara inget till senare. Sätt inte ditt ljus under skäppan, utan låt det lysa så att alla kan se det underverk du är och på så vis kan lära känna det underverk de själva är. För andra ser sina möjligheter genom det du verkliggör.
Glöm aldrig det: Andra ser sina möjligheter genom det du verkliggör. Var därför en förebild för hela världen.
Var mänsklighetens hopp.Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch

MELLAN DRÖM OCH VERKLIGHET


Det är som att veta men inte förstå.
Det är som att tveka men göra ändå
Som att tvivla och famla omkring.
Man ser ingenting.
Som att känna allting på en gång.
Och samtidigt sjunga sin favoritsång.
Som att vara säker på till vilket håll.
Sen förlora kontroll.

Som en kamp mellan dröm och verklighet.
Jag ser i dina ögon att du vill men inte vet.
Man vill vara säker.
Som solen går det upp och ner igen.
Som en evig kamp mellan dröm och verklighet.
Det är som att vinna men samtidigt förlora sig.

Det är som att våga men ändå vara rädd.
Som att vara osynlig men ändå sedd.
Som att låtsas men ändå vara sann.
Man gör allt vad man kan.
Som att bada med kläderna på.
Man lurar sig själv att det är lättare då.
Man vill skrika men ändå vara tyst.

Som en kamp mellan dröm och verklighet.
Jag ser i dina ögon att du vill men inte vet.
Man vill vara säker.
Som solen går det upp och ner igen.
Som en evig kamp mellan dröm och verklighet.
Det är som att vinna men samtidigt förlora sig.

Lalalalala.....
Lalalalala.....
Som en kamp...
Jag ser i dina ögon

Som en kamp mellan dröm och verklighet.
Jag ser i dina ögon att du vill men inte vet.
Man vill vara säker.
Som solen går det upp och ner igen.
Som en evig kamp mellan dröm och verklighet.
Det är som att vinna men samtidigt förlora sig.


Låtskrivare: Ida Wiklund
Sång: Ida WiklundDen här boken rymmer den mest spännande nyheten på 100 år: Mänskligheten står i begrepp att skapa en ny sorts andlighet på vår jord.
Vår civilisation står på randen till sitt största äventyr och mest fantastiska bedrift. Jag vill att du nu bestämmer dig för att hitta din plats i den skapelseprocessen.
Den här boken är en granskning av morgondagens Gud. Den handlar om mänsklighetens framtid - men inte som någon avlägsen vision. Nej, den innehåller en häpnadsväckande förutsägelse om de kommande trettio åren. Den handlar om den nära framtiden och människors roll i att skapa den. Den handlar om den roll du kan spela i att skapa den framtiden. Den handlar om vad som kommer att ske och hur det kommer att ske.
Precis som de andra "med Gud"-böckerna har texten formen av ett samtal med Gud, men du behöver inte tro att jag faktiskt har haft ett sådant samtal för att kunna ha glädje av boken. Det enda som behövs är att du har ett öppet sinne - och hur du får det kan du lära dig här.Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch

Tror du att det här är en slump?
Det gör det inte. Det finns ingen "slump". Inget i universum sker av en slump. Den här boken har kommit till dig för att berätta för dig att du kan ändra riktning på mänsklighetens historia.
Du.
Inte bara de som sitter i regeringar, äger stora företag, leder massrörelser, skriver böcker eller på ett eller annat sätt är inflytelserika.
Du.
Du kan ändra riktning på mänsklighetens historia.
Det är ingen överdrift. Tro mig när jag säger det. Det är ingen överdrift.
Den här boken uppmanar att göra detta enda. Den inbjuder dig att internalisera visdomen från både forna och nutidens mästare; inte bara att lyssna på den igen, utan att nu ta emot den, att ta in den, absorbera den djupast in i dig, tills den blir själva essensen av den du är på cellnivå.
Livet kommer att erbjuda dig att under de närmaste åren agera och reagera utifrån denna nivå av djup kunskap. Det du nu samlar där i termer av sådant du verkligen tror på, och hur du genom ditt sätt att leva sprider de budskap du finner här kommer att göra all skillnad i världen för världen.
Men känn inte att du behöver göra allt det här på egen hand. Det kanske mest upplyftande och spännande med bokens budskap är att ingen nu behöver klara det själv. Vi har lagkamrater som vi kan gå samman med och ta hjälp av när vi samlas kring mänsklighetens största uppgift: att förändra oss själva och förändra vår värld.


Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch

***


Det lilla fröet visste att för att slägga,
behövde det tappas i smuts, täckt av
mörker och kamp för att nå ljuset.


@positiveenergyplus


***
När du väl vet att du har ett medvetande - alltså en del av dig som är större än du, något som kan särskilja sig självt från den lilla du och svara dig - då har du slagit in på vägen till att upptäcka sanningen om ditt varande och träda in i upplysningen.
Du kommer snart förstå att upplysning upplevs genom att man inte strävar efter att uppleva den. Man blir inte upplyst för att man önskar att man var det. Man blir upplyst för att man är det. Det vill alltså säga: du är redan upplyst, och blir nu helt enkelt medveten om det.

Det är medvetenhet vi pratar om här. Och nu ska jag avslöja en stor hemlighet. Du kan inte bli medveten om någonting inom dig själv utan att se det utanför dig själv, och du kan inte bli medveten om någonting utanför dig själv utan att se det i dig själv.

Ta sedan bilden och känslan av det själv som du upplevt i din inre värld och lyft ut den i din yttre värld, låt den omsvepa allt och alla. Då kommer du snart att känna kärlek för allt och alla. Och du kommer bokstavligen talat ha vänt din värld in-och-ut.Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch


***


Det krävs ett helt nytt
sätt att tänka för att lösa
de problem vi skapat med
det gamla sättet att tänka.

-Albert Einstein


***


***


Döm aldrig någon du inte känner.
Du vet inte vad den personen kämpar
med för att överleva.


@meditationsguiden


***


Du får tillgång till allt du vet, och till allt det du är. Och det gör i sin tur att dina möjligheter och valmöjligheter utökas. Du kommer att tänka sådant du aldrig tidigare tänkt, säga sådant du aldrig tidigare sagt och göra sådant du aldrig tidigare gjort. Du kommer att uppleva att du "är i denna värld, men inte av den".

Allt i din verklighet förändras, och allt förändras i den verklighet du skapar. Sålunda kommer du att förändra din värld. Den del av världen du kommer i kontakt med blir aldrig mer densamma, inte heller världen i sin helhet blir densamma igen, för din påverkan sträcker sig längre än du kan föreställa dig.

Just precis så. Exakt på det viset.
Detta sker just precis nu. Ni påverkar världen just precis nu, genom allt ni tänker, säger och gör. Den enda skillnaden är att de flesta av er gör det omedvetet.

Den nya andligheten handlar om att göra det medvetet. Den är en uppmaning att utvidga medvetandet. Den är en inbjudan till medvetet skapande. Den är nästa steg i evolutionen.

Detta kommer att skapa en revolution på er planet. Det kommer att vara en fredlig revolution. Det kommer att vara en evolutionsrevolution.
Det handlar alltså inte nödvändigtvis om en "revolt" mot något, utan helt enkelt om en förändring, en utveckling.Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch
***


Vi har några år på jorden.
En liten tid att väga orden.

Skapar jag kyla och sår.
Eller värme och vår?


@petersvardsmyr***


***


När man börjar titta på
människors hjärtan istället
för deras ansikten,
blir livet klart.


@positiveenergyplus


***

Den här revolutionen är en rörelse som sluter cirkeln. Och det är precis vad livet uttryckt genom mänskligheten den gör just nu. Ni befinner er i en cirkel på väg från vetandets fullständighet till glömskans tomhet och tillbaka till vetandets fullständighet igen. Från enhet till särskiljande till enhet igen. Från fullständigt medvetande till medvetslöshet till fullständigt medvetande igen. Denna rörelse, denna process, utgör en del av den ändlösa livscykeln. Den är kommandet och gåendet, uppenbarandet och försvinnandet, varandet och ickevarandet, och det ni har kallat livet och döden.Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch
Det råder inga tvivel om att denna nya andlighet skulle förändra världen om den fick en allmän spridning. Den kunde rädda världen från att förinta sig själv.

Ja för människor skulle aldrig göra det de nu gör mot jorden, än mindre det de gör mot varandra, om de såg allt de gör, gör de mot sig själva.


Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch


***


I en värld där du kan
 vara allt

Var snäll.Att vara snäll innebär att ge ärliga komplimanger, att tacka någon,
 att berätta för någon hur mycket han eller hon betyder för dig.
Det innebär att helhjärtat glädjas åt någon annans framgång.
Att vara snäll innebär också att berätta sanningen på ett fint sätt,
ett sånt sätt som du vet hjälper den andre.
Det innebär också att vara snäll mot sig själv. Pratar du snällt om
dig själv och tar hand om dig själv?

Det finns många sätt att dagligen praktisera snällhet och det finns
enorma vinster att göra


@nyatankar***

***


Ett överflöd av kärlek är på väg.
Eller är det kanske redan här, enda skillnaden
är den du använder för att titta på världen.
Kärlek är ärligt talat bara en fråga om att ändra
sitt perspektiv och se och känna all kärlek inuti
dig så att du kan dela det runt dig.

@dailylawofattraction***


***


När du slutar jaga fel saker,
så ger de rätta sakerna en
chans att fånga dig

-Lolly Daskal


***


Med gårdagens Gud menar jag gårdagens föreställning om Gud, gårdagens begrepp mässiga förklaringar av Gud. Det är de som har varit mänsklighetens fördärv. De har inte fört mänskligheten dit den säger att den vill komma. De har inte skapat fred, harmoni och lycka. De har inte gett upphov till upplysningens gyllene era. De har skapat tårar, vrede, våld, blodsutgjutelse, ångest, rädsla och fruktansvärd förödelse över hela jorden.
Gud själv har inte gjort detta, men era föreställningar om henne har gjort det. Gud själv skulle aldrig göra något sådant, men människorna.


Textstycke ur boken:
Morgondagens
GUD
Vår största andliga utmaning
Neale Donald Walsch***


Vi är berättelser
Du och jag.

Berättelser som
behöver berättas.

Sluta aldrig lyssna.
Sluta aldrig berätta.


@petersvardsmyr


***
***


Du firas i ljuset för
vad du gör i mörkret.


@nyatankar


***


***


Att vara snäll är
jätte enkelt,
gör det bara.


@hennesvag


***

***


Du kan inte ha ett
positivt liv och ett
negativt sinne


-Joyce Meyer


***

***

Jag är stolt över den kvinna jag är idag
för att jag gick igenom en jäkla tid med att
bli henne.


@positiveenergyplus


***


***

Du är kärleksfull!
Du är kraftfull bortom åtgärd, och du förtjänar
det absolut bästa. Allt du behöver göra är att kliva
in i din kraft och börja skapa från den platsen för makt
och anpassning.
Jag älskar er alla
och önskar er en
fantastisk dag.
Med massor av
välsignelser och
tacksamhet.


@dailylawofattraction

***


"Var ett ljus för dig själv"
-Buddha


I kärleken
Bettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar