måndag, juni 22

Hjärtats väg...
SVAG

Visa dem hur stark du är
Låt dem aldrig se dig fälla tårar
Det är så jag växte upp
Var bara en man och ta det
Allting är okej om någon frågar
det är så det vart för mig

Och jag kan lyfta flera tusen kilo
Och jag kan ta mig över hav och land
Kan göra nästan allt de ber om

Men jag kan inte va i samma rum som dig
Utan att jag tappar andan
Och varje gång du ser på mig
Känns som att mitt hjärta stannar
Försöker spela svår och stå emot
Men du river mina murar
Jag vet inte vad du gör
Men allting som du gör, det gör mig svag

Våga släppa taget nu
Sluta vara rädd för att bli sårad
Det är så det måste va
Det är väl bara så det är
Kan ändå inte fatta det
För jag kan göra nästan allt de ber om

Men jag kan inte va i samma rum som dig
Utan att jag tappar andan
Och varje gång du ser på mig
Känns som att mitt hjärta stannar
Försöker spela svår och stå emot
Men du river mina murar
Jag vet inte vad du gör
Men allting som du gör, det gör mig svag

Aldrig våga visa mig svag
Men med dig blir det en annan sak
Med dig finns inget annat val
Med dig så vill jag vara svag

Nu vill jag bara vara i samma rum som dig
Och jag vågar tappa andan
Och varje gång du ser på mig
Vill jag bara att tiden stannar

Men jag kan inte vara i samma rum som dig
Utan att jag tappar andan
Och varje gång du ser på mig
Känns som att mitt hjärta stannar
Försöker spela svår och stå emot
Men du river mina murar
Jag vet inte vad du gör
Men allting som du gör det gör mig svag


Artist: Viktor Leksell
Låtskrivare; Carl Silvergran, Felix Flygare Floderer, Kevin Hogdahl,
Niklas Carson Mattson, Victor Leksell
Efter årets ljusaste natt, midsommarnatten och sommarsolståndet. Som 2020 är en portal och ett mycket sensationellt astologiskt möte: De världsomvälvande planeterna Saturnus och Jupiter möts på 0 grader Vattumannen! Många astrologer betraktar detta som starten på Den Nya Tiden. Sommarsolståndet och solförmörkelsens stora aktivering är en omstart, en nystart av kosmiskt, galaktiskt medvetande på Jorden. Solförmörkelsen sker i kontakt med Betelguese, alfa stjärnan i Orion vilket innebär ett inre helande av den dualism och separation som styrt oss med rädsla under flera tusen år. Livet här på Moder Jord är holografisk, det vill säga din verklighet är i allt en spegel av din inre vibration och en tolkning av dig genom det du upplever. 2020 innebär en utdragen födelse av Vattumannens Gyllene Tidsålder där allt det gamla, lagrade, fastlåsta bryts upp, tas om hand och integreras. 2020 är ett uppvaknandets år för hela Jordens befolkning och vi stjärnfrön visar ljusets väg till galaktisk kunskap, ett nytt medvetande och enhet.

Fröet, som bär med sig allt det du behöver för att växa till ett livets träd. Vi är mitt i en djupgående transformation, mitt i födelseprocessen av Den Nya Tiden! Prövningarna kommer att fortsätta ett bra tag framöver... men med Kärlek i Hjärtat klarar du allt!


-Soul Warrior EnergyVi står alla inför något nytt, den du var igår är du inte idag. Förnyelse och förändring sker hela tiden och ibland kan det till och med vara svårt att känna igen sig själv. Utvecklingen har accelerat och gamla dogmer och rutiner fungerar inte längre. Det här kan göra att man känner sig vilsen och förvirrad men du är oavsett vad som utspelar sig i världen runt omkring dig. Du har din egen sanning inom dig och det är den du måste söka och varsebli att du är något mer än det du trodde att du var. Det är din egen kärna som behöver lysa igenom nu, så att du med ett större lugn och trosvisshet kan ta de steg som du nu ska ta på Jorden...***

Och det finns ingen gud
Om du tror det bara är du
Nästa gång 
Är det din tur
Det finns inget mörker
Utan ljus
Nästa gång, är det du


-Petra Marklund


******


Desto mer uppvaknad du är,
desto mer spirituell blir du


***

Vår Jord är nu helt och fullt i sin 5:e dimension och energierna mellan det gudomligt maskulina och det feminina är balanserat. Till fullo. Helt och hållet. De som önskar uppleva denna fulländning kommer att vara här, för de kommer att vibrera på denna frekvens. Men ändå är det fortfarande många som inte är redo för den här upplevelsen av helhet, eftersom de fortfarande spelar i de lägre dimensionerna av isolering och oenighet. De kommer att fortsätta att vibrera i den verkligheten men i en annan värld, en annan plats, långt ifrån moder Jord. För hon har redan stigit upp. Hon omsveper nu med sitt regnbågsljus för alla som är redo för det...

Förstå att alla som någonsin valt att gå själens väg, måste stå ut med eventuell viss ensamhet eller prövning, för att verkligen kunna tro på och anpassa sig till sig själva, och då kunna vara trogen mot rösten i hjärtat. Det handlar inte bara om den inre upplevelsen av förbindelsen med källan och själen, det handlar också om att föra ut den inre upplevelsen i det öppna, och synliggöra er unika inspirationskälla: ert större själv som inte bestäms av omgivande influenser. Det handlar verkligen om att vara skapare av något nytt.
Er största fiende när ni gör detta, ert största motstånd, är rädsla.

Er själ, gnistan, har anslutit sig till Jorden och vill uppleva glädje, men inte på ett impulsivt eller lättsinnigt sätt. Hon vill stråla ut er djupa glädje av ert ljus, dela er kärlek, ansluta med andra och läka gammal smärta, både i er själva och i andra.
Nu är ert ljus mer välkommet än någonsin; ni behöver inte längre dölja det. När människor möts med avsikt att höra sina själars rop, så skapar själva den avsikten en speciell öppning. Själen vill vara av jordiskt kött och blod, för att manifestera sig själv här på jorden, och en gemensam avsikt kan åstadkomma mycket. Känn sedan i detta ögonblick, den gemensamma avsikten om vad som är viktigt för er just nu i ert liv.Bettan***


När du skyller på andra
ger du upp kraften i att
ändra dig själv.


******


Den enda riktigt sanna vägen till lycka
är och finns bara att hitta inom dig själv.


***


***


Nästa gång solen tittar fram
bakom molnen.
Vänd dig mot den.
Inte för att få färg i ansiktet
utan för att det är en källa
till liv.


@petersvardsmyr


***


***


Universum kommer att ge dig samma lektion
om och om igen till du är fullärd


***Om ni kan komma till platsen för acceptans, då kan ni komma till platsen för förlåtelse. Om ni kan komma till platsen för förlåtelse, då kan ni komma till platsen för medkänsla. Om ni kan ha medkänsla för en annan människa trots vad de gör, säger och tror som är beklagligt för er, då kan ni komma till platsen för villkorslös kärlek, det är då ni blir Källan i fysiska kroppar, och det, är hur ni slutför era själars resa.

När ni släpper all ilska, hat och förbittring behöver ni inte längre upprepa omständigheterna för att föra upp dem, för att trigga er, för att få er att känna vad ni inte längre vill känna. Det är upp till er som individer att göra detta arbete och lära andra hur man gör det. Det är upp till er som är vakna att leda mänskligheten in i den 5:e dimensionella vibrationen och uttrycken. Och bara ni kan slutföra era själars resa här på Jorden. Gör det inte för att ni måste, men eftersom det är det enda sättet att känna hur ni vill känna samtidigt varande i en fysisk kropp...
BettanAtt formulera mig, att använda ord, är ett försök att manifestera den sanning som säger att du och jag omfattar mer än vi tror, och att vår förmåga att skapa den värld vi önskar leva i är gränslös. Med ordens hjälp vill jag göra den insikt verklig som säger att vi - inte bara du och jag, utan alla och allt vi över huvud taget kan sätta ord på - är delar av något större, och att vi hänger samman på ett sätt som gör att ingen av oss är isolerad från, och opåverkad av, någon annan.

Om jag kan få dig att tro på detta, kommer vi tillsammans att skapa just den verkligheten. Detta är den kreativa kraftens löfte. Uttryckt på ett annat sätt kan vi säga: Om du tror du har rätt så har du rätt, om du tror du har fel så har du också rätt. I hjärnan har vi nämligen system som konstruerar verkligheter åt oss, och de här konstruktionerna blir - med hjälp av bland annat skola, uppfostran och samhälle, men också med hjälp av vår egen biologi - så verkliga för oss att vi inte med tankens kraft klarar av att bryta ner dem. Hjärnan är helt enkelt skapad för att härbärgera och upprätthålla dessa bilder, oavsett om de - från vårt innersta - är sanna eller inte.

Visserligen kan du med mental träning förändra ditt tänkande, men med låg medvetenhet - och när du befinner dig i tankens ekorrhjul - är det mycket svårt att just tänka sig ur ett tanke mönster. Hjärna kan inte rå på sina egna konstruktioner, trots att de inte motsvarar det som från ditt innersta är sant för dig, men det finns en kraft som kan det. I hjärtat finns möjligheten att demontera konstruerade verkligheter som inte gynnar din och andras utveckling. Detta är en av de saker som den här boken handlar om...


Textstycke ur boken:
Hjärtats väg
Av: Kajsa Ingemansson

NYA VANOR, NYA MÖNSTERDen här växtakten med syfte att expandera livsupplevelse och främja din och andras utveckling står till allas förfogande. Bara genom att vara människa har vi kvalificerat oss som mottagare.
Att inte alla dagligen använder sig av den kan möjligen tyckas lite märkligt, men betänk då att den inte bara har förmågan att skapa magi i ditt liv, utan också att på kort sikt ställa saker på ända och kräva sådant av dig som eventuellt ruckar på din bekvämlighet och ditt upplevda behov av förutsägbarhet och invanda mönster. Inför det är det många som backar.

För att förstå vad som händer inom dig när du står inför en möjlig förändring, kan det vara bra att veta att det tar mellan sextiofem och sjuttio dagar för hjärnan att avprogrammera ett invant mönster och etablera ett annat. Studier visar dock att man redan efter tjugoen dagar kan mäta förändringen i den fysiska organismen genom ett vanligt blodprov.

Att förändra ett mönster är alltså inte bara något vi gör i tanken. Tankar är biologi. När du byter en vana skapar du en ny vibration i dina celler, ett nytt filter som gör att du kommer att känna dig hemma i andra sammanhang och vara i samklang med andra tankar. Under de här sjuttio dagarna kommer du att behöva bemöta vanans kraft med medvetenhet, men när det nya mönstret väl är etablerat och integrerat i dig behöver du inte längre kämpa för att hålla det aktivt. Du har då automatiserat ett nytt tankemönster, och därmed skapat förutsättningar för ett annat agerande som i förlängningen leder till en ny verklighet.Textstycke ur boken:
Hjärtats väg
Av: Kajsa Ingemansson


***"Vi helar när vi släpper in kärleken och vandrar hjärtats väg,
när vi accepterar vår roll i en helhet så omfattande att den
är obegriplig."


***


"Vill du uppleva hur det känns när den villkorslösa
kärleken manifesterar sig i ditt liv finns bara ett sätt;
att släppa taget om ditt motstånd mot den".


-Kajsa Ingemansson***Ditt syfte här på Jorden är inte detsamma som ett visst yrke, ett mål eller en speciell uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv i kontakt med den kraft du är skapad ur. Hel, lysande och fullkomlig. Det är också så du bidrar till oss andra, det är så du helar världen.

Du har gjort ett makalöst jobb så här långt. För att ta dig till den plats där du nu befinner dig...
För att du och jag nu ska kunna ta steget in i hjärtats tidevarv har ett intensivt pionjärarbete fortgått länge. Många är de som gått före oss för att bryta mark och jämna väg, så att vi nu har kunnat närma oss det avgörande skede, den tipping point, som världen befinner sig i.

Vid det här laget börjar vi helt enkelt bli alltför många som ifrågasätter det vettiga i att sitta kvar vid det vickande bord som blivit resultatet av att människan under lång tid försökt styra världen med "sunt förnuft".

I hjärtats tidevarv kommer normen för hur vi leder oss själva, hur vi fattar beslut och hur vi manifesterar vår verklighet, att vara annorlunda. Vi kommer i allt större, utsträckning släppa iden om att det rationellt logiska alltid är det rätta. Istället kommer vi lära oss lyssna till andra signaler, och vi kommer på ett förnyat sätt lära oss att använda vår fantastiska hjärnkapacitet för att tyda och tolka hjärtats språk. Så småningom kommer detta vara så naturligt och självklart att vi kommer blicka tillbaka på den mentala tidsåldern med häpen förvåning. Var det verkligen så att människor på den tiden trodde att de kunde tänka fram svaren på alla frågor?! Varför lyssnade de inte på vad hjärtat hade att säga? Varför gjorde de det så svårt för sig själva, och varför skapade de så mycket lidande åt sig själva och andra?
Än har vi en bit kvar innan paradigmet har skiftat. Till dess är det upp till dig hur du vill göra. Om du vill avvakta och följa med massan först när den stora vågen rullar in, så går det bra. Det är ditt val. Men om du vill vara en av pionjärerna, och utforska det nya tillsammans med andra fria, fantastiska och modiga individer, hälsar jag dig varmt välkommen i gänget.Textstycke ur boken:
Hjärtats väg
Av: Kajsa Ingemansson


Det avgörande skedet, the tipping point, är också den punkt i utvecklingen där rädslan är som störst. När du står inför ett genombrott, en förnyelse av dig själv, kommer du oundvikligen i kontakt med dina egna begränsningar. För att ta dig förbi dem och verkligen förändra ditt medvetande har du stor hjälp av att förstå vad som händer, och hur du kan bemöta den rädsla som kommer upp.Textstycke ur boken:
Hjärtats väg
Av: Kajsa Ingemansson
Nog kan det te sig enkelt att bestiga ett berg stående vid dess fot. Nog kan det te sig enkelt att klättra upp i ett väldigt träd när man ser det på håll. Men i försöken att höja sig över marken ter sig svårigheterna och utmaningarna lätt överväldigande. Till ingen nytta drömmer människan då om att nå toppen, att bese världen från dess högsta punkt. Då förtvivlar hon, och säger: Ack så dum jag var. Hur kunde jag tro så mycket om mig själv.
Andra biter ihop och kämpar tappert i dagar, månader och år. Och de klättrar högt, kanske högre än någon annan. Men där uppe möter inte vad de trott. Ty där finns inget av den ära de önskar sig. Ingen ser och ingen hör, och plötsligt tycks deras ansträngning inget värd. Snabbt skyndar de sig då att klättra ner igen.

Med båda fötterna på marken börjar de så berätta och brodera, förtälja andra om sina äventyr. Och de som aldrig kom så långt häpnar, och i deras bröst växer avund och självförakt.
Men tänk du, du människa, om det inte är det högsta berget och den resliga eken som bjuder den bästa utsikten. Tänk om den står att finna någon helt annanstans.

På marken vid berget finns ett korn av sand, och under trädet ligger ett ekollon redo att gro. I dessa finns vyer mer svindlande än den högsta höjd kan bjuda. I ekens ollon finns svaret på människans fråga, där i finns hela hemligheten bevarad. Med ett endaste korn av sand kan livets gåta besvaras, ty i det lilla finns det stora. Allt du söker och allt ditt hjärta begär. Från den minsta av bägare kan du dricka dig otörsdig Detta är den sanning du söker, du människobarn på jorden.Textstycke ur boken:
Hjärtats väg
Av: Kajsa Ingemansson


***

Ett uppvaknande
är aldrig smärtfritt.
Kaos och drama
följer med det.
Ur detta kommer ljuset.
Och en ny värld.

@meditationsguiden


***
Behåll lugnet
Fokusera på det goda
Lev i tillit
Meditera 
Sprid ljus
Ta hand om varandra!I kärleken
BettanInga kommentarer:

Skicka en kommentar