tisdag, november 5

Ett med alltet
Allt vad vi ser på vår jord är en återspegling av den kollektiva inre värld i varje mänskligt hjärta. Varje vänlig handling är en återspegling av godheten i det mänskliga hjärtat. Varje våldsam handling är en återspegling av våldet i det mänskliga hjärtat. De lätta vågorna på havet återspeglar vår frid, och stormarna reflekterar vårt kaos.

Moder Jord bearbetar de kärleksfulla energierna genom att frigöra energi i form av jordbävningar, vulkanutbrott och andra stora händelser. Hon är en spegel av det kollektiva hjärtats tillstånd. Om inte kärlek flödar fritt genom det mänskliga kollektivet, byggs det upp ett tryck i hennes hjärta, och Hon måste släppa ut det på något sätt.

Om ni vill ha frid i era liv, skapa frid i era hjärtan! Var inställda på det faktum att ni vill uppleva frid. Så när kaos knackar på er dörr, vägra att låta er dras in i dess energifält. När människor är upprörda, kan ni förbli lugna. När människor är arga kan ni förbli medkännande. När ni ser katastrofer på nyheterna kan ni tacka Gud för att ni har valt lugnet.


Bettan

***

En dag kommer verkligheten att vara
bättre än dina drömmar någonsin varit.

@hennesvag


***


BROARNA SOM BÄR OSS ÖVER


Jag vet precis vad du talar om
Bara känslan att se pennan dansa
i din sång
Men min story var precis tvärtom
Jag tog min röst och ett namn, och
så var allt igång
Fick ett kontrakt, över en natt
Blev pressen helt enorm
Jag var en liten baby mot mitt livs
största språng
Jag satsa högt, sikta mot skyn
Gled fågelvägen, levde dyrt
Vi satsa högt, sikta mot skyn
Men det blev dyrt
Och jag var livrädd för att ramla
För i vems armar fick jag landa?
Tack för att du kom till mig och
gav mig ro
Och gav mig nyckeln till en värld
där jag får växa och gro.

Till Broarna som bär oss över,
det som gav oss riktning
Ni kopplar mina ödes öar, nu
håller vi det riktigt
Tiden flyger iväg, iväg, iväg
iväg, iväg, iväg, jag vet
Men nu flyger vi högre, högre upp
och ser aldrig ner. Jag ser aldrig ner.

Med huvudet i New York, en fot i Tokyo
Så mäktigt att min röst fick eka
över hela vår jord
Men inget mäter sig mot den
här bron
Här uppe bäddas vi av molnen
och bländas vi av sol
Där bakom ögonlocken finns
allting jag vill se
Och ni som sysslar med skiten,
lev med det
Du är en dörr men trycket är för stort
En vägg att luta sig emot
En dörr när trycket är för stort
Och det var stort
Och vi ska växa och bli yngre
Låta tanken väga tyngre

Du äger rösten, skrik vad du vill ha
Och om du glömmer kan du bara
se på dina barn

Till broarna som bär oss över,
det som gav oss riktning
Ni kopplar mina ödes öar, nu
håller vi det riktigt
Tiden flyger iväg, iväg, iväg
iväg, iväg, iväg, jag vet
Men nu flyger vi högre, högre upp
och ser aldrig ner. Jag ser aldrig ner.

Till broarna som bär oss över,
det som gav oss riktning
Ni kopplar mina ödes öar, nu
håller vi det riktigt
Tiden flyger iväg, iväg, iväg
iväg, iväg, iväg, iväg

Iväg, iväg, iväg, iväg
och vi ser aldrig ner.
Jag ser aldrig ner
Vi ser aldrig ner
Jag kopplar mina ödes öar
Håller vi det riktigtArtist: Petra Marklund
En text tolkning av Timbuktus låt:
"Broarna som bar oss över"


Det förflutna kan ta dig som gisslan och hålla dig fången i gamla åsikter och erfarenheter. Vi behöver släppa taget om det förflutna så att vi kan vara "fria" i nuet. Det är ingen lätt uppgift. I det liv vi lever samlar vi på oss energimässiga avtryck från vårt förflutna som påverkar vår frekvens. Dessa avtryck finns i vårt energifält, och när någon triggar dem kan vi reagera negativt för att undvika liknande erfarenheter.

Att befria sig från det förflutna och släppa taget om de gamla avtrycken har varit en av mina viktigaste lärdomar i alla aspekter av livet. För mig har skrivandet alltid varit ett sätt att ta en närmare titt på saker och ting. Att skriva om att släppa taget om det förflutna har hjälpt mig att analysera processen på ett lite djupare plan så att jag på allvar har kunnat förstå det på en själslig nivå.Textstycke ur boken:
Upptäck Healern inom dig
Gör dig av med negativitet och smärta
med hjälp av chakran och intuition
Anysia Marcell KielJorden utsöndrar sin egen läkande energi från marken. Den sträcker sig uppåt genom allt som är förbundet med den - träd, gräs, sand och alla växter. Energin är alltid tillgänglig för att hjälpa oss att läka, och vi behöver bara gå ut och förenas med den. Vi får alla verktyg vi behöver i det här livet. det är bara frågan om att tona in sig på dem och använda dem.

***

ÖVNING

Gå ut barfota på gräset, i sanden eller jorden. Gå runt i en stor cirkel tre till fyra gånger.
När dina fötter är i kontakt med marken, känn efter fysiskt och lägg märke till hur sanden, jorden eller gräset känns, såväl som eventuella inre känslor som kommer upp till ytan.
Stå stilla på ett ställe och föreställ dig hur all energi strömmar från huvudet, genom halsen och ner i bröstkorgen. När den når bröstkorgen och jordar hjärtat och lungorna känns den fast. den rör sig neråt genom magen, passerar förbi höfterna och går ner i låren. Från låren känner du hur den flödar ner i vaderna och vidare till vristerna. Från vristerna går den ner i fötterna.
När energin går ner från fötterna till jorden känner du dig fast och stadig, som ett träd djupt rotat i marken. Stå rak och upprätt och tillåt dig att omfamna denna fasthet. Låt jordens dragningskraft förankras inom dig.
Nu är du djupt förankrad med jorden. Du är koncentrerad och rofylld. Säg de här orden till dig själv några gånger medan du njuter av känslan av att vara ett med jorden.
Var medveten om att du kan använda denna övning för att bli koncentrerad så snart du känner dig överväldigad eller splittrad eller ojordad.Textstycke ur boken:
Upptäck Healern inom dig
Gör dig av med negativitet och smärta
med hjälp av chakran och intuition
Anysia Marcell Kiel
Vi får uppleva mycket här på jorden. En del upplevelser påverkar oss positivt och andra kan ha negativa följder. Om upplevelserna har påverkat våra liv väldigt mycket kan de också ha gjort avtryck i vårt energifält. Så länge vi inte har tagit bort och läkt dessa avtryck kan vi dra till oss liknande situationer, människor och mönster. Alla sådana situationer har en mening. Kanske uppstår de för att hjälpa oss att befria oss från karma, lära oss särskilda läxor eller hjälpa oss att utvecklas. När vi accepterar det faktum att alla situationer uppstår för vårt högsta bästa, kan vi ta emot det som händer med öppna armar och känna kärlek för alla inblandade. Vi kan tydligt se att det finns en väg utstakad framför oss som är full av svängar och vändningar, och när vi ger oss ut på den kommer vi att förändras på ett underbart och djupt kärleksfullt sätt.Textstycke ur boken:
Upptäck Healern inom dig
Gör dig av med negativitet och smärta
med hjälp av chakran och intuition
Anysia Marcell Kiel


***


Vad du tycker, talar och agerar
blir existens...
om du vill förändra den yttre världen,
kom ihåg att börja med den inre världen.
Om du kan ta kontroll över och hantera den
inre världen och anpassa den i den riktning du
vill att den ska gå, då kommer den yttre världen
bara att följa upp.

-dailylawofattraction


***
Vi interagerar alltid med energierna från andra människor. Ibland är det av godo och andra gånger inte. De här upplevelserna kan ge avtryck i vår aura och vårt energifält, i form av det vi känner och projicerar som gensvar på olika situationer. Därför är det bra att rensa sin energi regelbundet.
Vi renar vår energi för att negativa upplevelser inte ska sänka vår frekvens och göra så att vi måste leva på en lägre nivå än annars. Har du någon gång haft ett meningsutbyte med en vän och sedan haft svårt att sova på natten för att tankarna snurrar i huvudet? Du spelar upp ert gräl om och om igen för ditt inre eftersom det har lämnat avtryck i det mentala lagret av din aura. Eller också har du kanske varit med om att en närstående har gått bort och att du några dagar efter begravningen har känt dig djupt sorgsen? Upplevelsen har då gjort avtryck i din aura. Oavsett vilka av aurans lager som blivit påverkade av olika upplevelser vill vi rensa bort dem så att de inte tynger vår energi och så att vi ska kunna fungera utifrån vår högsta frekvensnivå. Många människor som arbetar på en plats som inte passar deras frekvens kan känna sig dränerade av sin arbetsplats eller känna som om den har en negativ inverkan på dem. Om de väljer att stanna på en arbetsplats som inte passar dem behöver de regelbundet rena sin energi för att bli av med energierna de tar upp, så att de inte tar med sig negativiteten hem.Textstycke ur boken:
Upptäck Healern inom dig
Gör dig av med negativitet och smärta
med hjälp av chakran och intuition
Anysia Marcell Kiel

OMFAMNA KÄRLEKENS FREKVENS I DITT LIV

Jag väljer att alltid omge mig med den villkorslösa kärlekens energi. Att leva i denna frekvens innebär inte att all ondska och alla lägre frekvenser försvinner. Jag vet att det finns mörk energi, men jag har den inte i min närhet och inte heller väljer jag att manifestera den i min verklighet.
Kärlekens frekvens är i samklang med det gudomliga och existerar därför på en högre energinivå. Om vi erkänner att alla levande varelser består av energi, och att energi har en frekvens, då kan vi också säga att olika saker vibrerar med olika hastighet: ju högre frekvens desto snabbare vibrationer. Ju lägre frekvens, desto långsammare vibrationer. 
När vi sänder ut våra intentioner i universum laddar vi våra tankar med energi. Tankarna blir sedan till ord och handlingar när universum förverkligar det vi önskar. Detta innebär att vi har förmågan att manifestera vad vi än strävar efter. Vi skapar alltså vår egen verklighet utifrån våra intentioner. Alla föds till denna fantastiska jord som renar själar. Varje litet barn utvecklas till en vuxen person utifrån egna tankar och erfarenheter. Människor som är manipulativa funderar ut sätt att manipulera andra människor och situationer. Deras tankar uppslukas helt av manipulation. De drar till sig andra manipulativa människor som har samma frekvens - och på så sätt manifesterar de en verklighet full av manipulativ energi. Arga människor hemsöks av tankar som ger bränsle åt deras ilska. Alla deras handlingar präglas av ilska. De drar till sig andra arga människor som har samma frekvens, så att deras verklighet fylls av ilska eftersom det är vad de har valt att manifestera.
Själv väljer jag kärlek. Mina tankar är fyllda av kärlek och jag är noga med att se till att de är rena och klara. Om jag hittar en tanke som inte är inriktad på kärlek förändrar jag den. Jag drar till mig andra människor som lever i kärlekens energi. Detta är min verklighet - jag är kärlek, och väljer att vara med andra som har kärleksfulla frekvenser. Vi har fått den fria viljans gåva för att kunna välja ljus eller mörker för egen räkning.Textstycke ur boken:
Upptäck Healern inom dig
Gör dig av med negativitet och smärta
med hjälp av chakran och intuition
Anysia Marcell Kiel***


Du ska inte vinna eller förlora argument.
Du ska nå en ömsesidig förståelse och en
överenskommelse.
Annars förlorar ni båda två.

@powerofpositivity


***

***


Goda saker kommer till dem som tror,
bättre saker kommer till dem som har tålamod
och de bästa sakerna kommer till dem som inte
ger upp.


@positiveenergy_plus


***

Vi är alla en energi, ett medvetande.
Välj din positiva vision och genom
denna kommer mirakler att inträffa,
vilket påverkar alla.
Se och känn betydelsen av dina tankar
och känslor för jorden.
Du gör skillnad!Ljuset har kommit till jorden av en anledning. På ett
 kärleksfullt sätt ska det föra bort mörkret, så att ljuset kan
få lysa igenom oss alla.
Så minns att du gör skillnad med ditt ljus och hjälper
de andra runtomkring. Ditt stjärnljus sprids likt älvstoft.
Guld som skimrar, glimmar. Faller som den första nysnön.
Ditt arbete sprids som ringar på vattnet.
Se det aldrig som ett onödigt arbete eller slöseri med tid.
Vet att varje steg du tar, får andra att göra detsamma vare
sig du kan se det eller ej.
Du jobbar ovanifrån, Moder jord underifrån. Ett vackert
samspel. Så låt detta vackra samspel glittra och glimma
I kärleken
 med stjärnorna, moder jord
och alltet!
Bettan
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar